Selecteer een pagina

WIJ DICHTEN HET GAT TUSSEN MARKETING EN SALES

Nog niet zo lang geleden ging sales op pad met enkel een goede verkooppitch. Tegenwoordig komen we hier niet meer mee weg. Om leads te bereiken moeten we proactief inspelen op de huidige behoeften. Daarom geloven wij in de kracht van optimale samenwerking tussen marketing en sales, zodat de juiste leads op het juiste moment worden aangesproken. Om deze samenwerking te bevorderen starten wij met de beoordeling van het marketingproces. Komen jouw leads uit de, door jou geformuleerde, doelgroep? Is de opvolging correct en continu? Wij maken van jouw leads concrete kansen door de focus te leggen op de juiste acties.

Continu proces

Onze focus ligt niet alleen op het genereren van leads, wij zorgen ook voor de juiste opvolging en documentatie. Wij werken vanuit jouw CRM, beheren de salesfunnel, vullen gegevens waar nodig aan en onderhouden jouw contacten. Liggen er kansen voor het grijpen? Dan weten wij deze te achterhalen en gaan hier direct mee aan de slag.

Blijvende impact

Wij leggen onze focus niet op het laaghangende fruit, maar stomen al jouw relevante leads klaar voor een volgende stap. Onze focus op de langere termijn levert daarbij steeds meer op en voegt steeds meer toe.

Marco Hollemans

Met inmiddels 25 jaar ervaring in B2B marketing en sales mag de term ervaren rot gebruikt worden. Specialist in het managen van relaties, vinden van oplossingen en toegevoegde waarde en het laten groeien van business.

Gestart als accountmanager en via verschillende salesmanagement functies sinds 2012 zelfstandig aan de slag als Salesdoctor. Altijd bezig om klanten commercieel verder te helpen, te laten groeien en nieuwe wegen te laten bewandelen. Met de toetreding tot Opportunity Developers kan Marco verder invulling geven aan zijn visie op sales. Zorgen dat de hele Funnel gemanaged wordt, zonder hiaten en met maximaal rendement.

Ervaar hoe dit ook voor jouw bedrijf kan gelden en maak een kennismakingsafspraak. Bel me gerust op 085-4851060 of mail me

Onze klanten

Contact Opportunity Developers

office@opportunitydevelopers.com
085 - 485 10 60